Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Extra
1.500
Vatten
1.000
0.060
Salt
0.030
Total vikt: 2.590

1: Väg upp allla ingredienser i en deg gryta.

2: Kör degen 4 min långsamt och ca 6-8 min snabbt, degen ska släppa från sidorna och hänga fast i kroken.

3: Låt degen vila i en plasback med lock. Ca 60 min eller mer.

4: Vik ihop degen några ggr under perioden den vilar i backen.

5. Väg upp bitar efter önskemål , om man vill förbereda så kan man ställa dessa i kyl över natten, annars låt dem jäsa ute under duk innan bakning.

6: Baka av i hög ingångstemp ca( 240°C)  med bra med ånga. Sänk till 210C och baka färdigt.

7: Öppna spjället efter halva bakningen, total baktid ca 18-24 min allt efter storlek på bröden.

Kategori

Kategori

Bageri, Industri

Färdig produkt

Färdig produkt

Baguette, Frallor, Kall deg, Surdegsbröd