1: Väg upp allla ingredienser i en deg gryta.
2: Kör degen 4 min långsamt och ca 6-8 min snabbt, degen ska släppa från sidorna och hänga fast i kroken.
3: Låt degen vila i en plasback med lock. Ca 60 min eller mer.
4: Vik ihop degen några ggr under perioden den vilar i backen.
5. Väg upp bitar efter önskemål , om man vill förbereda så kan man ställa dessa i kyl över natten, annars låt dem jäsa ute under duk innan bakning.
6: Baka av i hög ingångstemp ca( 240°C) med bra med ånga. Sänk till 210C och baka färdigt.
7: Öppna spjället efter halva bakningen, total baktid ca 18-24 min allt efter storlek på bröden.
Med Fermdor® Active innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige