1:Väg upp alla ingredienser i en gryta.
2: Kör degen ca 4 min långsamt, och 6 min snabbt.
3: Lägg degen i en plastlåda och täck med lock, låt den jäsa 1 tim.
4: Väg upp i lämpliga storlekar och forma till runda bollar, lägg dem gärna i någon typ av form för bästa reslutat.
5: Jäs under duk till en bra storlek.
6: Baka av dem i 200C i 7-8 min
Bröd, Fast Food Bread, Hamburgerbröd, Kall deg, Savoury, Surdegsbröd
Vegetabiliskt allroundmargarin för bakning och rörda satser. 80% fetthalt.
Visa produktEtt klassiskt Pane Maggia bröd är rustikt, stort och runt med en krispig skorpa och ett saftigt grovporigt inkråm, typiskt ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige