Observera att vi har stängt Långfredag 29/3 och Annandag Påsk 1/4. Vi önskar en trevlig påsk!
Grupp Deg
Ingrediens
KG
%
Vatten
1.000
26.50
1.000
26.50
Vetemjöl
0.900
23.90
Svart sirap
0.300
0.80
Grovt rågmjöl
0.400
10.60
0.080
2.10
0.010
0.30
Jäst
0.080
2.10
Total vikt: 3.770

Körtid: 8 minuter långsamt. 3 minut snabbt.

Degtemperatur: 29-30°C.

Liggtid: 20 minuter.

Jästid: 37°C i ca 55 minuter.

Ingångstemperatur: 230°C

Ånga: ca 10 sekunder.

Baktemperatur: 180°C.

Baktid: ca 50 minuter.

Kategori

Kategori

Bageri, Industri

Färdig produkt

Färdig produkt

Baguette, Bröd, Formbröd, Frallor, Fullkorn