Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Deg
Ingrediens
KG
%
Vatten
1.000
26.50
1.000
26.50
Vetemjöl
0.900
23.90
Svart Sirap
0.300
0.80
Grovt rågmjöl
0.400
10.60
0.080
2.10
0.010
0.30
Jäst
0.080
2.10
Total vikt: 3.770
  1. Blanda alla ingredienser i en gryta.

2: Kör degen ca 4 långsamt, och 4 snabbt

3: Låt degen gärna vila ca 15 min, innan uppvägning.

4: Väg av bitarna i önskade storlekar, sätt på plåt.

5: Jäs brödet i ca 50 min.

6: Baka av i ingångstemp på 240 C, sänk till 210C baka i 12-14 min, limpor längre ca 22 min.

Kategori

Kategori

Bageri, Industri

Färdig produkt

Färdig produkt

Baguette, Bröd, Formbröd, Frallor, Fullkorn