Blanda alla ingredienser i 6 minuter på långsam hastighet och 4 minuter på hög hastighet.
Liggtid: 20 minuter.
Kavla ner till 1 mm.
Nagga och sporra till önskad storlek och form.
Jästid: 20 minuter.
Bakas på hålplåt.
Baktemperatur: 145°C
Baktid: ca 20 minuter (öppet spjäll).
Fermdor W Classic är ett vete-baserat surdegspulver. Produkten har en välbalanserad, traditionell smak med en mild smakprofil.
Visa produktGourmetbas är en mångsidig brödbas som producerar bröd med en rund och fyllig smak. Passar för de flesta brödsorter.
Visa produktDetta saffransextrakt innehåller äkta råsaffran som förstärkts med aromämnen. Extraktet ger slutprodukten en klassisk smak av saffran och även vacker ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige