Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Skorpmjöl vitt bröd
0.200
26.00
Vetemjöl
0.150
19.50
Vatten
0.400
51.90
Bruna linfrön
0.010
1.30
Mais gritz
0.010
1.30
Total vikt: 0.770
  1. Använd torrt gammal bröd. Skär upp brödskivor och lägg på hålplåt
  2. Ställ in i eftervärme i en ugn och torka över natten. Alternativt baka av dem på ca 150 grader 20-30 minuter. 
  3. Blanda brödet i en matberedare. Se till att brödet är tort innan.
  4. Lägg sedan alla ingredienser i en gryta.
  5. Blanda med krok. 3 min långsamt, +3 min snabbt.
  6. Kavlas till tjocklek 2-3 mm.
  7. Nagga och dela till önskad storlek.
  8. Lägg på hålplåt. Strö över med valfri topping.

Baktemperatur: 145°C
Baktid: 35-40 min
Öppet spjäll.

Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Skorpmjöl majsbröd
0.200
26.70
Vetemjöl
0.150
20.00
Vatten
0.400
53.30
Total vikt: 0.750
  1. Använd torrt gammal bröd. Skär upp brödskivor och lägg på hålplåt
  2. Ställ in i eftervärme i en ugn och torka över natten. Alternativt baka av dem på ca 150 grader 20-30 minuter. 
  3. Blanda brödet i en matberedare. Se till att brödet är tort innan.
  4. Lägg sedan alla ingredienser i en gryta.
  5. Blanda med krok. 3 min långsamt, +3 min snabbt.
  6. Kavlas till tjocklek 2-3 mm.
  7. Nagga och dela till önskad storlek.
  8. Lägg på hålplåt. Strö över med valfri topping.

Baktemperatur: 145°C
Baktid: 35-40 min
Öppet spjäll.

Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Skorpmjöl tomatbröd
0.200
26.00
Vetemjöl
0.150
19.50
Vatten
400.000
51.90
Total vikt: 400.350
  1. Använd torrt gammal bröd. Skär upp brödskivor och lägg på hålplåt
  2. Ställ in i eftervärme i en ugn och torka över natten. Alternativt baka av dem på ca 150 grader 20-30 minuter. 
  3. Blanda brödet i en matberedare. Se till att brödet är tort innan.
  4. Lägg sedan alla ingredienser i en gryta.
  5. Blanda med krok. 3 min långsamt, +3 min snabbt.
  6. Kavlas till tjocklek 2-3 mm.
  7. Nagga och dela till önskad storlek.
  8. Lägg på hålplåt. Strö över med valfri topping.

Baktemperatur: 145°C
Baktid: 35-40 min
Öppet spjäll.

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Svinn

Färdig produkt

Färdig produkt

Knäckebröd