Blanda alla ingredienser i 6 minuter på långsam hastighet och 4 minuter på hög hastighet.
Kavla ner till 1 mm.
Nagga och sporra till önskad storlek.
Baka av på slät plåt med papper.
Jästid: 30 minuter.
Baktemperatur: 145°C
Baktid: 30-35 minuter med öppet spjäll.
Bakvört special är ett flytande extrakt baserat på mältat korn som ger en starkt rostad och söt maltsmak.
Visa produktLångsamochfin är en brödbas som ger ett alldeles speciellt bröd som är mycket lätt att tycka om.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
Lecisoft Fri är en e-nummerfri brödförbättrare i pulverform som ger mjukhet under längre tid till alla typer av bröd.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige