(Gör gärna degen dagen innan för bästa resultat)
1: Blanda ingredienserna för degen i en gryta, använd kallt vatten och gärna kallt mjöl.
2: Kör degen 4 min långsamt och ca 2 min snabbt.
3: Ta upp degen och platta till den på en plåt och ställ den i kylen.
4: Kavla ut degen och lägg i Bakels Karitè Guld, Margarinet bör ha en temp på ca 14-15 C, och laminera degen 2x4, eller 3x3 lite efter smak och upplevelse.
5: Kyl gärna degen efter varje slag, för allra bästa resultatet.
6: Skär ut i trekanter avlånga bitar för att sedan rulla ihop dem, lägg i ostskivor och skinka om du vill ha lite extra matiga att sälja.
7: Jäs croissanterna på svag temp i jässkåpet ca 32C och en fuktighet på 70%, ge dem minst 2 tim.
8: Innan bakning pensla dem med Glossy och strö fröblandning över dem.
9: Baka av i 190C i ca 18 min.