Grupp 1
Ingrediens
KG
1.000
Vetemjöl
1.000
Aromatic Bakvört Special
0.200
0.200
Jäst
0.080
0.020
pomerans
0.010
Vatten
0.950
Total vikt: 3.460
  1. Blanda ingredienserna till en smidig deg. Ca 6 min långsamt. 2-3 min snabbt.
  2. Väg degen och forma till runda bollar.
  3. Låt degen vila, innan uppslag till limpor.
  4. Baka dem inskuvade i ram, eller i form.
  5. Jäs bröden ca 60min
  6. Strö kanelsocker på innan bakning.
  7. Baka med ingångs temp 240g, med 6 sec ånga, sänk därefter till 180g.
  8. Baktid ca 45 min i ram, kortare I form.
Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd