Grupp Degberedning
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.200
Vatten
1.000
1.000
0.020
Torkad Dill
0.015
Total vikt: 3.235

Steg 1: Kör degen 6min långsamt och 4 snabbt
Steg 2 : Dela degen i lämpliga bitar och låt degen vila 10 min.
Steg 3 : Mjöla och kavla degen ner till ca 1mm och nagga den rejält.
Steg 4: Rulla degen på en pinne och rulla ut över en plåt, sopa av mjölet.
Steg 5: Pensla vatten och strö dill och flingsalt över.
Steg 6 : Skär ut i önskade storlek.
Steg 7: Baka av dem omgående i 140C i ca 25min, de ska vara torra och hårda, kan med fördel bakas med öppet spjäll.

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd