Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
0.500
Vetemjöl
0.700
Oblandad rågsikt
0.300
Grovt rågmjöl
0.200
Svart sirap
0.200
0.050
Margarin
0.050
Färsk jäst
0.100
0.010
Total vikt: 3.110

Blandningstid: 8 minuter på långsam fart, 4 minuter på snabb
Liggtid: 20 minuter
Degvikt: 500 gr
Bakas i träram: 10 st
Jästid: ca 60 minuter
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 180°C
Baktid: ca 45 minuter
Ånga: Ja

Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Rumstemperatur

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Höst

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd