Grupp Rågbröd 70%
Ingrediens
KG
Vatten (35°C)
0.750
Oblandad rågsikt
0.650
Rågsurdeg
0.600
Bagerivetemjöl
0.400
Salt
0.025
0.015
0.010
Total vikt: 2.450
Grupp Rågsurdeg
Ingrediens
KG
Vatten
0.360
Rågmjöl
0.220
0.020
Total vikt: 0.600

Blandningstid: Blanda med vinge, 8 minuter på långsam hastighet, 2 minuter på hög hastighet.
Viltid: 20 minuter.
Efter viltid, blanda ytterligare 2 minuter.
Degvikt: 550 g i form (B:9,5 H:7,5 L:15 cm)
Jästid: i rumstemperatur 30-40 minuter.
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 180°C
Ånga: 4 sekunder.
Baktid: 50 minuter.

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Formbröd, Rågbröd