Steg 1: Väg upp samtliga ingredienser, börja med 75% av vattnet och kör 4 min långsamt .
Steg 2: Kör 10-12 min snabbt och börja strila i resterande del av vattnet 25% under bearbetning, så degen tar upp vattnet. Degen skall bli seg och blank och uppnå en temp på ca 28 C.
Steg 3: Lägg degen i en plastbunke, och vik den 3 ggr under ca 3 tim.
Steg 4: Vält upp degen på bordet och väg efter önskemål.
Steg 5: Jäs under duk och baka av i däckugnen med ånga och öppet spjäll efter halva tiden, baktid ca 18-24 min. brödet ska få en rejäl skorpa och färg.
Ett klassiskt Pane Maggia bröd är rustikt, stort och runt med en krispig skorpa och ett saftigt grovporigt inkråm, typiskt ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige