Grupp Mjuk kaka
Ingrediens
KG
Ägg
0.330
Socker
0.125
Vetemjöl
0.175
Vatten
0.030
Mjölkpulver
0.004
Aromatic bakpulver
0.008
0.007
Total vikt: 0.679
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Mjölk
0.600
0.300
Total vikt: 0.900
Grupp Glaze
Ingrediens
KG
0.500
0.500
Vatten
0.040
-
-
Total vikt: 1.040

Mjuk kaka

  • Blanda alla ingredienser till sockerkakan med vinge.
  • 4 minuter på medelhastighet med visp och 20 sekunder på hög hastighet.
  • Fyll smeten i en rektangulär form.
  • Baktemperatur: 180°C.
  • Baktid: 25 minuter.

Fyllning

  • Koka upp mjölk med Bakels Delight.
  • Sprid ut över kakan.

Glasyr

  • Vispa Bakels Delight och bred över den avsvalnade kakan.
  • Blanda Bakels Diamond Glaze Neutral med vatten och Bakels Dark Truffle och glasera tårtan.
  • Använd Bakels Diamond Glaze White för att skapa ett mönster.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sweet Tapas

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Tårta