Grupp Kaka
Ingrediens
KG
Ägg
0.400
Vatten
0.200
Rapsolja
0.250
0.020
0.020
Socker
0.350
Choklad (hackad)
-
Silky Cake
0.180
Vetemjöl
0.350
Total vikt: 1.770
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Creme Fraiche
0.500
0.500
-
Total vikt: 1.000
  1. Kaka: Blanda alla ingredienser i en kittel med vinge. Blanda 5-7 minuter på medelhastighet. Häll 400g i en rund silikonform och baka i 145 grader i ca 50 minuter.
  2. Fyllning: Värm Vit Tryffel och rör försiktigt i Creme Fraiche.
  3. Dela kaka i 3 delar. Spritsa 3 ringar med Les Fruits Päron och 3 ringar med fyllningen. Upprepa med den andra bottnen och avsluta med den sista bottnen. Stryk upp tårtan med fyllningen och lägg lite päronfyllning på toppen. Dekorera valfritt.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul, Vinter

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta