Grupp Tårtbotten
Ingrediens
KG
Ägg
0.900
Vatten
0.400
Rapsolja
0.520
Socker
0.740
0.360
Vetemjöl
0.660
Bakels Speculoos
0.450
Total vikt: 4.030
Grupp Maräng
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
0.100
Socker
2.200
Total vikt: 3.300
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1. Tårtbotten: Blanda alla ingredienser utom Specoluus med vinge 1 minut på låg hastighet. Skrapa ned kanterna och blanda 6 minuter på medelhastighet. Tillsätt Specoluussmulorna och blanda varsamt. Fyll upp 500g i 18cm ringar. Baka i 150 grader i ca 55 minuter. Vänd på skumplast efter bakning.
  2. Maräng: Blanda vatten med Bakels Activita och låt svälla i 20 minuter. Blanda ned sockret i äggvitan och värm i micro tills sockret smält. Vispa på medelhastighet till full volym.
  3. Dela tårtbottnarna på mitten och stryk ut ca 150 g Les Fruits Apple, lägg på den andra bottnen och stryk slätt. Spritsa maräng på toppen och karamellisera. Dekorera valfritt.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Höst

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta