Observera att vi har stängt Långfredag 29/3 och Annandag Påsk 1/4. Vi önskar en trevlig påsk!
Grupp Kapsel
Ingrediens
KG
Ägg
0.720
Vatten
0.354
Rapsolja
0.450
Socker
0.680
Kakaopulver
0.120
0.320
Vetemjöl
0.500
Total vikt: 3.144
Grupp Chokladmousse
Ingrediens
KG
Bakels Chokladmousse
0.200
Vatten
0.250
Vispgrädde
1.000
Total vikt: 1.450
Grupp Topping
Ingrediens
KG
0.400
Total vikt: 0.400
  1. Kapsel: Blanda alla ingredienser långsamt i 1 minut på låg växel. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 6 minuter på medelhastighet. Fyll upp i en 40x30 kapsel och baka i 140 grader i ca 60 minuter.
  2. Chokladmousse: Vispa ihop vatten med Bakels Chokladmousse. tillsätt den lättvispade grädden i omgångar.
  3. Dela den avsvalnade botten på mitten och lägg tillbaka i kapseln. Stryk ut mossen i ett jämnt lager och lägg den andra bottnen ovanpå. Sätt på frys.
  4. Plocka ur kakan ur formen och stryk ett lager Bakles Mörk Tryffel på toppen, skär upp i önskad storlek och dekorera valfritt.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Industri, Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta