Choc Muffin and Cake PF

Lagring

Lagring

Förvaras torrt och inte över +25°C. (Max 65% luftfuktighet)

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

365 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete)

Färdig produkt

Färdig produkt

Brownie, Kaka, Muffins

Varumärke

Varumärke

Bakels

Arbetsbeskrivning

Blanda alla ingredienserna på 2:ans växel i ca 5–6 minuter.
Baktemperatur: ca 170°C-180°C
Baktid: (110g) ca. 28-30 minuter

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,550.00
Energi (kcal)
370.00
Fett (g)
3.50
därav mättat (g)
2.50
Därav enkelomättade fettsyror (g)
<0.5
därav fleromättat (g)
<0.5
därav transfett (g)
<0.5
Kolhydrater (g)
76.00
därav sockerarter (g)
49.00
Kostfibrer (g)
4.00
Protein (g)
6.00
Natrium (g)
1.00
motsvarar ca (g salt)
1.95

Ingredienser

socker, VETEmjöl, fettreducerat kakaopulver (7,8%), modifierad stärkelse, bakpulver E450 och E500, emulgeringsmedel E 471, VETEGLUTEN, salt, arom, förtjockningsmedel E415, carry over E 501, E 1520 (0,145%), maltodextrin, och E 1518 (0,009%), klumpförebyggande medel E 551.

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
376612
20 kg
Säck
600 (30x20kg)

Arbetsbeskrivning

Blanda alla ingredienserna på 2:ans växel i ca 5–6 minuter.
Baktemperatur: ca 170°C-180°C
Baktid: (110g) ca. 28-30 minuter

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,550.00
Energi (kcal)
370.00
Fett (g)
3.50
därav mättat (g)
2.50
Därav enkelomättade fettsyror (g)
<0.5
därav fleromättat (g)
<0.5
därav transfett (g)
<0.5
Kolhydrater (g)
76.00
därav sockerarter (g)
49.00
Kostfibrer (g)
4.00
Protein (g)
6.00
Natrium (g)
1.00
motsvarar ca (g salt)
1.95

Ingredienser

socker, VETEmjöl, fettreducerat kakaopulver (7,8%), modifierad stärkelse, bakpulver E450 och E500, emulgeringsmedel E 471, VETEGLUTEN, salt, arom, förtjockningsmedel E415, carry over E 501, E 1520 (0,145%), maltodextrin, och E 1518 (0,009%), klumpförebyggande medel E 551.

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
376612
20 kg
Säck
600 (30x20kg)