Grupp Botten
Ingrediens
KG
%
1.200
57.80
Margarin
0.300
14.50
Vatten
0.175
8.40
0.150
7.20
Mörk sirap
0.200
9.60
Rapsolja
0.050
2.41
Total vikt: 2.075
Grupp Mousse
Ingrediens
KG
%
0.200
22.20
Vatten
0.500
55.60
0.100
11.10
Vispgrädde
0.250
27.80
-
-
Total vikt: 1.050
Grupp Topping
Ingrediens
KG
%
-
-
Kokosflingor
-
-
Total vikt: 0.000

Botten

  1. Blanda på långsam hastighet i 4 min med en vinge.
  2. Spritsa smeten i önskad silikonform.
  3. Grädda på 180 °C i 25 min.

Mousse

  1. Vispa fond Royal med vatten i ca 5 min . Tillsätt smält tryffel och den lättvispade grädde.
  2. Fyll önskad form med mousse och spritsa i Mörk Tryffel Soft.

Topping

  1. Värm upp Super Glansen till 45-55 grader och doppa bakelsen. Strö på kokos och lägg bakelsen på en browniebotten.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Höst, Vinter

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert