Pettina Choux Paste Mix

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Typ

Typ

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete)

Färdig produkt

Färdig produkt

Eclairs, Petit Choux, Profiteroles

Användning

Väg upp Pettina, tillsätt vatten och ägg. Kör med vinge på medelhastighet tills smeten är slät. Spritsa upp i önskad form. Produkten måste tempereras till 20°-22°C före användning.

Baktemperatur: 220-230°C
Baktid: ca. 25 minuter.
Öppna spjället efter 10-12 minuter.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
15 kg
Säck

Användning

Väg upp Pettina, tillsätt vatten och ägg. Kör med vinge på medelhastighet tills smeten är slät. Spritsa upp i önskad form. Produkten måste tempereras till 20°-22°C före användning.

Baktemperatur: 220-230°C
Baktid: ca. 25 minuter.
Öppna spjället efter 10-12 minuter.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
15 kg
Säck