Multimix kakbas

Lagring

Lagring

Svalt och torrt

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

365 dagar

Typ

Typ

Pulver

Allergener

Allergener

Mjölk, Ägg, Gluten (vetemjöl)

Kategori

Kategori

Kakbas & mix

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuka kakor, Muffins

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Multimix kakbas
1.000
Vatten
0.230
Olja
0.300
Ägg
0.365
Total vikt: 1.895

Arbetsbeskrivning

1. Blanda alla ingredienserna och blanda med vinge i 1 minut på låg hastighet.
2. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 6 minuter på medelhastighet.
3. Fyll önskad form och baka av i 180 °C i cirka 35 min.

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Typ
Värde
Energi (KJ)
1,650.00
Energi (Kcal)
380.00
Fett (g)
1.50
Fett (därav mättat) (g)
Kolhydrater (g)
86.00
Kolhydrater (därav sockerarter) (g)
49.00
Protein (g)
5.00
Natrium (g)
0.50
Salt (g)
1.36

Ingredienser

Socker, Vetemjöl, Modifierad Stärkelse (Potatis), Vasslepulver, Bakpulver (E450i och E501), Vetegluten, Emulgeringsmedel (E475 och E481), Salt, Stabiliseringsmedel (E466, E415 och E412), Heläggspulver

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
12,5 kg
Säck
40

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Multimix kakbas
1.000
Vatten
0.230
Olja
0.300
Ägg
0.365
Total vikt: 1.895

Arbetsbeskrivning

1. Blanda alla ingredienserna och blanda med vinge i 1 minut på låg hastighet.
2. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 6 minuter på medelhastighet.
3. Fyll önskad form och baka av i 180 °C i cirka 35 min.

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Typ
Värde
Energi (KJ)
1,650.00
Energi (Kcal)
380.00
Fett (g)
1.50
Fett (därav mättat) (g)
Kolhydrater (g)
86.00
Kolhydrater (därav sockerarter) (g)
49.00
Protein (g)
5.00
Natrium (g)
0.50
Salt (g)
1.36

Ingredienser

Socker, Vetemjöl, Modifierad Stärkelse (Potatis), Vasslepulver, Bakpulver (E450i och E501), Vetegluten, Emulgeringsmedel (E475 och E481), Salt, Stabiliseringsmedel (E466, E415 och E412), Heläggspulver

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
12,5 kg
Säck
40