Översikt
En komplett och lättarbetad helmix för Petit Choux–bakverk, som ger en mycket bra produkt.
240 dagar
Pulver
Gluten (vete), ägg (äggpulver), Kan innehålla spår av mjölk
Tillsätt det heta vattnet till mixen och blanda med vinge tills en slät massa erhållits (3-4min).
Spritsa upp i önskad form.
Baktemperatur: 220-230°C
Baktid: ca. 25 minuter.
Öppna spjället efter 10-12 minuter.
1000g P-7 KOMPLETT*
1500g Vatten 40-50°C
*Produkten måste tempereras till 20°-22°C före användning. Annars kan klumpar uppstå.
VETEmjöl, helÄGGspulver, vegetabilisk fett från palm, stärkelse (vete), modifierad stärkelse, ÄGGVITEpulver, bakpulver E450 och E500, salt, emulgeringsmedel E471, kan innehålla spår av MJÖLK
Tillsätt det heta vattnet till mixen och blanda med vinge tills en slät massa erhållits (3-4min).
Spritsa upp i önskad form.
Baktemperatur: 220-230°C
Baktid: ca. 25 minuter.
Öppna spjället efter 10-12 minuter.
1000g P-7 KOMPLETT*
1500g Vatten 40-50°C
*Produkten måste tempereras till 20°-22°C före användning. Annars kan klumpar uppstå.
VETEmjöl, helÄGGspulver, vegetabilisk fett från palm, stärkelse (vete), modifierad stärkelse, ÄGGVITEpulver, bakpulver E450 och E500, salt, emulgeringsmedel E471, kan innehålla spår av MJÖLK