ALLA HJÄRTANS DAG

ALLA HJÄRTANS DAG

Grupp Eclair
Ingrediens
KG
0.500
Vatten (40°-50°)
0.750
Total vikt: 1.250
Grupp Vaniljkräm
Ingrediens
KG
0.300
Vatten
1.000
Total vikt: 1.300
Grupp Doppning
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blanda alla ingredienser med vinge i 1 minut på lägsta hastigheten.
Skrapa ner kanterna och blanda ytterligare 3 minuter på medelhastighet.
Obs! Viktigt att vattnet är 40-50°

Bakas av på 160° i ca 30 minuter.
Öppna spjället och baka ytterligare 30 minuter.

Tryck 3 små hål under varje Eclair och spritsa i vaniljkräm.
Doppa i smält Tryffel med jordgubbssmak.

Vaniljkräm:
Vispa ihop pulver och vatten i ca 4 minuter.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Alla hjärtans dag

Färdig produkt

Färdig produkt

Eclair, Kondis