ALLA HJÄRTANS DAG
ALLA HJÄRTANS DAG
IngredienserBlanda alla ingredienser med vinge i 1 minut på lägsta hastigheten.
Skrapa ner kanterna och blanda ytterligare 3 minuter på medelhastighet.
Obs! Viktigt att vattnet är 40-50°
Bakas av på 160° i ca 30 minuter.
Öppna spjället och baka ytterligare 30 minuter.
Tryck 3 små hål under varje Eclair och spritsa i vaniljkräm.
Doppa i smält Tryffel med jordgubbssmak.
Vaniljkräm:
Vispa ihop pulver och vatten i ca 4 minuter.
Diplom lyxkräm vanilj är en smakrik pulverblandning för kallrörd vaniljkräm med en fyllig och god vaniljsmak.
Visa produktEn komplett och lättarbetad helmix för Petit Choux-bakverk, som ger en mycket bra produkt.
Visa produktEn lyxig tryffel med en fräsch och kraftfull smak av jordgubb med en fantastisk rosa färg. Denna tryffel är ett ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige