Grupp Mjuk botten
Ingrediens
KG
1.000
Ägg
0.365
Olja
0.300
Vatten
0.230
Total vikt: 1.895
Grupp Crumbles
Ingrediens
KG
0.500
Smör
0.200
Total vikt: 0.700
Grupp Vaniljkräm
Ingrediens
KG
0.300
Vatten
0.800
Vispgrädde
0.200
Total vikt: 1.300
Grupp Montering/Dekoration
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1. Mjuk kaka
    Blanda samtliga ingredienser med vinge och blanda 1 minut. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 5 minuter på medelhastighet. Fyll upp 2000g i en 30x40 kapsel och baka i 150 grader i ca 50 miuter.
  2. Crumble
    Blanda smör och Multimix till en smulig deg och rosta i 150 grader.
  3. Vaniljkräm
    Blanda samtliga ingredienser och vispa i 5 minuter på medelhastighet.
  4. Montering/Dekoration
    Skär upp kakan i ätvänliga kuber. Lägg i ca 20 g i en bägare, spritsa på 15g kräm och strö över 20g crumbles. Toppa med Les Fruit Strawberry och avsluta med lite grädde som smaksatts med vaniljarom.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar, Take Away

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis