Kristi Himmelsfärd Dag, torsdag 29/5 håller vi stängt. Välkomna igen fredagen den 30/5 då vi har öppet som vanligt.
Grupp Tårtbotten
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.350
Socker
0.350
Vatten (kallt)
0.200
Ägg
0.300
Vetestärkelse
0.050
0.010
0.040
Total vikt: 1.300
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
-
0.300
Vatten
1.000
Vispgrädde
0.500
0.150
Cocktailfrukt
-
Total vikt: 1.950
Grupp Dekor
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blanda alla ingredienser med visp i 1 minut på lägsta hastigheten och
2 minuter på högsta hastigheten.

Bakas av på 160° i ca 45-50 minuter.

Fyllning:
Vaniljkräm: vispa ihop pulver och vatten i ca 4 minuter.

Jordgubbsfyllning: vispa grädden och tillsätt smält Tryffel med jordgubbsmak.

Dela botten i 3 delar.

Stryk ut Les fruit Strawberry på första delen.

Stryk ut vaniljkräm på den andra delen och sedan jordgubbsfyllning ovanpå.

Häll över cocktailfrukter och lägg på den sista botten. Stryk hela tårtan med jordgubbsfyllning och dekorera efter önskemål med Chockex Premium Mörk.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Alla hjärtans dag

Färdig produkt

Färdig produkt

Kondis, Tårta