Grupp Pistagekapsel
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.230
Olja
0.300
Ägg
0.365
0.030
Total vikt: 1.925
Grupp Jordgubbsmousse
Ingrediens
KG
0.200
Vatten
0.250
Vispgrädde
1.000
0.025
Total vikt: 1.475
Grupp Montering/Dekoration
Ingrediens
KG
-
-
Total vikt: 0.000
  1. Pistagebotten
    Blanda alla ingredienser i en kittel och blanda med en vinge långsamt i 1 minut och skrapa ned kanterna. Fortsätt blanda i 6 minuter på medelhastighet. Fyll upp 2000 g i en 40x30 cm kapsel. Baka i 140 grader i ca 60 minuter.
  2. Jordgubbsmousse
    Vispa ihop vatten och moussepulver, tillsätt den lättvispade grädden i omgångar.
  3. Montering/Dekoration
    Dela pistagebottnen i två delar, lägg på 700 g Les Fruit Strawberry och sedan 1450 g jordgubbsmousse. Lägg den andra bottnen ovanpå och sätt på frys. Blanda Diamond Glaze White med röd färg och stryk ett tunt lager ovanpå. Strecka med Diamond Glaze White och gör ett mönster med kniv. Dela i önskad storlek.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis