Grupp 1. Mjuk Chokladbotten
Ingrediens
KG
1.000
0.550
Ägg
0.500
Total vikt: 2.050
Grupp 2a. Mördeg till Profiteroles
Ingrediens
KG
0.400
0.400
Vetemjöl
0.200
Total vikt: 1.000
Grupp 2b. Petit Choux
Ingrediens
KG
Vatten 50 °C
1.500
Bakels P-7 Komplett
1.000
Total vikt: 2.500
Grupp 3. Crunchbotten
Ingrediens
KG
1.500
0.200
Vatten
0.100
Total vikt: 1.800
Grupp 4. Chokladmousse
Ingrediens
KG
Standardmjölk
0.600
0.300
Vispgrädde
0.300
0.200
Total vikt: 1.400
Total vikt: 0.000

1. Blanda Bakels Choc Muffin & Cake med vinge tillsammans med margarinet. Tillsätt äggen och låt gå till en homogen massa. Spritsa upp ca 1 cm tjockt i en ring och baka i 180 °C ca 15 min.

2a-b. Blanda Bakels Choc Muffin & Cake, margarin och vetemjöl till en mördeg. Plasta och sätt på kylning.
Blanda Bakels P-7 Komplett med det heta vattnet och spritsa upp små bollar. Kavla ut chokladmördegen tunt och tryck ut en rundel som läggs ovanpå.
Baka i ca 150 °C

3. Bland Bakels No Bake Slice Choc med vatten, tillsätt smält margarin. stryk ut ett tunt lager i tårtringen som den färdiga tårtan ska göras i.

4. Vispa mjölk, grädde och Bakels Fond Suisse på hög hastighet i ca 5 min. Vänd i den smälta tryffeln.

5. Ta tårtringen med Crunch botten i och spritsa på ett tunt lager Bakels Mörk Tryffel. Lägg sedan den mjuka chokladbotten ovanpå. Spritsa på ett lager chokladmousse upp till kanten och stryk jämnt. Ställ in i frysen. Fyll profiterolsen med Bakels Millionaires Caramel. Stryk ett tunt lager Bakels Diamond Glaze Chocolate på moussen när den är fryst. Plocka tårtan ur ringen och placera några profiteroles på toppen.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta