1. Blanda Bakels Choc Muffin & Cake med vinge tillsammans med margarinet. Tillsätt äggen och låt gå till en homogen massa. Spritsa upp ca 1 cm tjockt i en ring och baka i 180 °C ca 15 min.
2a-b. Blanda Bakels Choc Muffin & Cake, margarin och vetemjöl till en mördeg. Plasta och sätt på kylning.
Blanda Bakels P-7 Komplett med det heta vattnet och spritsa upp små bollar. Kavla ut chokladmördegen tunt och tryck ut en rundel som läggs ovanpå.
Baka i ca 150 °C
3. Bland Bakels No Bake Slice Choc med vatten, tillsätt smält margarin. stryk ut ett tunt lager i tårtringen som den färdiga tårtan ska göras i.
4. Vispa mjölk, grädde och Bakels Fond Suisse på hög hastighet i ca 5 min. Vänd i den smälta tryffeln.
5. Ta tårtringen med Crunch botten i och spritsa på ett tunt lager Bakels Mörk Tryffel. Lägg sedan den mjuka chokladbotten ovanpå. Spritsa på ett lager chokladmousse upp till kanten och stryk jämnt. Ställ in i frysen. Fyll profiterolsen med Bakels Millionaires Caramel. Stryk ett tunt lager Bakels Diamond Glaze Chocolate på moussen när den är fryst. Plocka tårtan ur ringen och placera några profiteroles på toppen.