Grupp Digestive botten
Ingrediens
KG
0.500
Smör
0.100
Total vikt: 0.600
Grupp Cheesecake
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
1.000
0.120
Total vikt: 2.120

1. Smält smöret och tillsätt smulorna, blanda till en homogen massa.
2. Blanda alla ingredienser för cheescaken med en visp på låg hastighet i 1 min, skrapa ner kanterna och vispa ytterligare 4-5 min på medelhastighet.
3. Fodra en 18 cm ring med en plastremsa, Tryck ut 200 g smulor i botten.
4. Fyll upp med cheesecakemoussen till kant.
5. Frys in tårtan.
6. När tårtan ska användas ta ut den ur frysen och ur ringen. Dekorera valfritt.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta