1. Smält smöret och tillsätt smulorna, blanda till en homogen massa.
2. Blanda alla ingredienser för cheescaken med en visp på låg hastighet i 1 min, skrapa ner kanterna och vispa ytterligare 4-5 min på medelhastighet.
3. Fodra en 18 cm ring med en plastremsa, Tryck ut 200 g smulor i botten.
4. Fyll upp med cheesecakemoussen till kant.
5. Frys in tårtan.
6. När tårtan ska användas ta ut den ur frysen och ur ringen. Dekorera valfritt.
Ett brett sortiment av förstklassiga aromer som ger en rik och naturlig smak till bakning, konfektyr och desserter.
Visa produktKaksmulor som blandas enkelt med smält smör eller margarin för att göra bottnar till cheesecake, desserter och tårtor.
Visa produktEn tidsbesparande dessertmix för att göra cheesecakes av högsta kvalitet med en utsökt smak.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige