Grupp Kapsel
Ingrediens
KG
Ägg
0.800
Vatten
0.400
Rapsolja
0.520
Socker
0.740
0.360
Vetemjöl
0.660
Total vikt: 3.480
Grupp Jordgubbsmousse
Ingrediens
KG
Bakels Jordgubbsmousse
0.200
Vatten
0.250
Vispgrädde
1.000
Total vikt: 1.450
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1. Kapsel: Blanda alla ingredienser med vinge långsamt 1 minut, skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 6 minuter på medelhastighet. Fyll upp 2000 g i en 40x30 kapsel. Baka i 140 grader i ca 60 minuter.
  2. Jordgubbsmousse: Vispa ihop vatten och moussepulver, tillsätt sedan den lättvispade grädden i omgångar.
  3. Dela kakan på mitten och lägg tillbaka en botten i formen. Stryk på ett lager Les Fruits Strawberry och fyll sedan på med 800 g mousse. Lägg på den sista bottnen, sätt på frys. Dekorera med färska jordgubbar och spraya med glaze.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Industri, Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta