Grupp Tårtbotten
Ingrediens
KG
1.000
Ägg
0.350
Vatten
0.300
Rapsolja
0.225
Total vikt: 1.875
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
0.225
Total vikt: 0.225
Grupp Dekorering
Ingrediens
KG
0.080
Choklad (hackad)
0.080
Total vikt: 0.160

1: Blanda alla ingredienser med en vinge 1 min, skrapa ner kanterna och mixa 4 min på mellan hastighet.

2: Fyll 400g smet i en 18 cm ring.

3: Baka botten i 160C i ca 55min.

4: När botten har svalnat så dela den till 3 delar.

5: Vispa Bakels Mörka Tryffel med vinge 1 min.

6: Fyll tårtlagren med den lätt uppvispade tryffeln, använd en spritspåse.

7: Ringla lite smält Non Temp Blond på tårtans kanter och sidor.

8: Dekorera med riven mörk choklad,mm

Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Kondis, Tårta