Steg 1: Väg upp och kör ihop mördegen, vila i kyl.
Steg 2: Blanda vatten och Bakels Fond Royal tillsammans
Steg 3: Häll i smält Bakels Mörk Tryffel
Steg 4: Blanda i den lätt vispade grädden.
Steg 5: Spritsa krämen enligt bild i silikonformar, ställ i frys.
Steg 6: Kavla mördegen ner till 3mm och fodra tartlett formarna.
Steg 7: Baka i 160C ca 15 min
Steg 8: Fyll formen med Bakels Les fruits körsbär jämnt upp till kant.
Steg 9: Stryk över med Bakels Diamond Glaze
Steg 10: Ta ut kakan ur formen.
Steg 11: Ta ut Chokladkrämen ur formen och sikta cacao över dem, placera den på mitten av kakan.
Ett brett sortiment av förstklassiga aromer som ger en rik och naturlig smak till bakning, konfektyr och desserter.
Visa produktGlasyr & gelé, Bakels Diamond Glaze
Diamond Glaze ger en fantastisk glans till bakverk. I sortimentet finns nio olika färger inklusive neutral.
Visa produktFruktfyllningar, krämer och toppings, Övriga fyllningar
En neutral basmix för lätta tårtfyllningar som ska blandas med grädde, yoghurt, mjölk, juice eller vatten.
Visa produktFruktfyllningar, krämer och toppings, Les Fruits Fruktfyllningar
Les Fruit är ett sortiment av exklusiva fruktfyllningar med 70% frukthalt.
Visa produktTryffel med rik smak av choklad. Mångsidig produkt som kan användas till en mängd olika applikationer.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige