Grupp Choklad Kräm
Ingrediens
KG
Vispgrädde
0.500
0.140
Vatten
0.125
0.100
Total vikt: 0.865
Grupp Mördeg
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.460
Smör
0.275
Florsocker
0.185
Äggula
0.075
0.005
0.005
Total vikt: 1.005
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
0.030
Total vikt: 0.030
Grupp Topping
Ingrediens
KG
0.020
Total vikt: 0.020

Steg 1: Väg upp och kör ihop mördegen, vila i kyl.
Steg 2: Blanda vatten och Bakels Fond Royal tillsammans
Steg 3: Häll i smält Bakels Mörk Tryffel
Steg 4: Blanda i den lätt vispade grädden.
Steg 5: Spritsa krämen enligt bild i silikonformar, ställ i frys.
Steg 6: Kavla mördegen ner till 3mm och fodra tartlett formarna.
Steg 7: Baka i 160C ca 15 min
Steg 8: Fyll formen med Bakels Les fruits körsbär jämnt upp till kant.
Steg 9: Stryk över med Bakels Diamond Glaze
Steg 10: Ta ut kakan ur formen.
Steg 11: Ta ut Chokladkrämen ur formen och sikta cacao över dem, placera den på mitten av kakan.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert