Grupp Bakelse
Ingrediens
KG
%
0.270
52.20
Solroskärnor
0.050
9.70
Pumpakärnor
0.030
5.80
Mandel
0.017
3.30
0.100
19.30
Osaltat smör
0.050
9.70
Total vikt: 0.517
Grupp Mousse
Ingrediens
KG
%
0.300
-
Vatten
0.500
-
0.100
-
Vispgrädde
0.250
-
Total vikt: 1.150
Grupp Topping
Ingrediens
KG
%
-
-
0.300
-
0.010
-
Total vikt: 0.310
  1. Rosta alla nötterna och tillsätt det osaltat smöret och caramel.
  2. Blanda alla ingredienser till moussen.
  3. Fylla en form med mousse och och spritsa i Les Fruits Päron.
  4. Värm upp Super Glans och Gul Färg till 45-55 grader och doppa bakelsen.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Höst, Vinter

Färdig produkt

Färdig produkt

Kondis