Grupp Kokostopp
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.400
Total vikt: 1.400
Grupp Rom mousse
Ingrediens
KG
0.200
Vatten
0.250
Vispgrädde
1.000
0.010
Total vikt: 1.460
Grupp Montering/Dekoration
Ingrediens
KG
-
-
Total vikt: 0.000
  1. Kokosbotten
    Blanda samman de bägge ingredienserna till en homogen massa. Fyll upp ca 40g i en kupolformad silikonmatta. Baka i 190 grader i 12-15 minuter.
  2. Rommousse
    Blanda vatten, de bägge aromerna och Fond Royal. Vänd i den lättvispade grädden i omgångar.
  3. Montering/Dekoration
    Fyll upp moussen på kokosbottnarna och sätt på frys. Plocka ur formarna och pensla med lite smält mörk tryffel och därefter pensla på lite kakao. Lägg 15 g Les Fruits Pineapple på toppen och några flagor rostad kokos.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis