Grupp Mjuk botten
Ingrediens
KG
1.000
Ägg
0.365
Vegetabilisk olja
0.300
Vatten
0.230
Kardemumma, malen
0.006
Total vikt: 1.901
Grupp Crumbles
Ingrediens
KG
0.500
Smör
0.200
Total vikt: 0.700
Grupp Briljant Vaniljkräm
Ingrediens
KG
0.300
Vispgrädde
0.200
Vatten
0.800
Total vikt: 1.300
Grupp Fyllning/Dekoration
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1. Mjuk kaka
    Blanda alla ingredienser och blanda med vinge på låg hastighet i 1 minut. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare på medelhastighet i 5 minuter.
  2. Crumble
    Blanda ihop till en smulig deg och rosta i 170 grader.
  3. Briljant vaniljkräm
    Vispa alla ingredienser i 5 minuter på medelhastighet.
  4. Fyllning/Dekoration
    Skär den mjuka kakan i ätbara kuber.
    Lägg cirka 20 g av den mjuka kakan i botten, spritsa i 15 g vaniljkräm.
    Strö 20 g av crumblen och tillsätt sedan 10 g Les Fruits Blueberry. Avsluta med att spritsa i vaniljkrämen smaksatt med vaniljarom.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar, Take Away

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis