Grupp No Bake
Ingrediens
KG
1.000
Smör
0.200
Vatten
0.100
Total vikt: 1.300
Grupp Muffin & Cake
Ingrediens
KG
1.000
Rapsolja
0.325
Ägg
0.350
Vatten
0.300
Total vikt: 1.975
Grupp Topping
Ingrediens
KG
0.015
Kakaopulver
-
Total vikt: 0.015

Steg 1 : Blanda No Bake och vatten i 1 min, häll sedan i det smälta smöret och rör om till en homogen massa.
Steg 2: Mixa sedan Muffin & Cake med alla ingredienser i ca 5 min skrapa gärna ner från kanterna efter några min.
Steg 3: Lägg i 30g No Bake massa i en silicon form, och därefter spritsa i muffinsblandningen ovan på till kant.
Steg 4: Baka av i 160C i 20 min
Steg 5: När kakan är kall så tas den ut ur formarna och dekorera med Bakels Mörka Tryffel och om så önskas lite kakao på.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Brownie, Dessert, No bake