NYHET
NYHET
IngredienserBlötlägg gelatinet i kallt vatten i ca 10 minuter.
Koka upp socker och grädde med vaniljaromen.
Krama ur vattnet ur gelatinet och tillsätt till gräddblandningen.
Häll upp i önskad dessertskål.
När allt har svalnat: Blanda 250 gram Diamond Glaze och 150 gram smält jordgubbstryffel.
Dekorera enligt önskemål.
Ett brett sortiment av förstklassiga aromer som ger en rik och naturlig smak till bakning, konfektyr och desserter.
Visa produktGlasyr & gelé, Bakels Diamond Glaze
Diamond Glaze ger en fantastisk glans till bakverk. I sortimentet finns nio olika färger inklusive neutral.
Visa produktEn lyxig tryffel med en fräsch och kraftfull smak av jordgubb med en fantastisk rosa färg. Denna tryffel är ett ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige