NYHET

Grupp Apelsinmousse
Ingrediens
KG
Vispgrädde
1.000
Socker
0.180
Gelatin
0.026
0.040
Total vikt: 1.246
Grupp Chokladmousse
Ingrediens
KG
Vispad grädde
1.000
Socker
0.180
Gelatin
0.026
0.040
Total vikt: 1.246
Grupp Dekoration
Ingrediens
KG
-
-
Total vikt: 0.000
  • Blötlägg gelatinet i kallt vatten i ca 10 minuter.
  • Koka upp socker och grädde med Aromatic Chokladarom.
  • Krama ur vattnet ur gelatinet och tillsätt till gräddblandningen till respektive smak.
  • Häll upp i önskad portionsförpackning.
  • Kyl och låt undre lagret stelna.
  • Koka upp socker och grädde med Aromatic Apelsinarom.
  • Addera apelsinmoussen ovanpå.
  • Mixa apelsinarom med Bakels Delight och spritsa ovanpå.
  • Dekorera enligt önskemål. Här har vi använt Bakels Chockex Premium Dark.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Halloween, Påsk

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis