Grupp Mördeg
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.460
Smör
0.275
Florsocker
0.185
Äggula
0.075
0.050
0.050
Total vikt: 1.095
Grupp Jordgubbsmousse
Ingrediens
KG
0.200
Vatten
0.200
Vispgrädde
1.000
0.025
Total vikt: 1.425
Grupp Glaze
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.300
0.200
-
Total vikt: 1.500
Grupp Montering/Dekoration
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1. Mördeg
    Blanda alla ingredienser med krok och sätt på kyl. Kavla ut 3 mm och fodra tarteletter. Baka i 160 grader i ca 12 minuter.
  2. Jordgubbsmousse
    Blanda vatten, arom och Fond Royal. Vänd i den lättvispade grädden i omgångar. Fyll upp i formar och sätt på frys.
  3. Glaze
    Koka upp vatten och Saphire. Tillsätt Diamond Glaze och färgsätt.
  4. Montering/Dekoration
    Spritsa i ca 25 g Les Fruit Strawberry i mördegstartletten. Glaza Jordgubbsmoussen och placera ovanpå tartletten. Dekorera valfritt.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis