Grupp Petit Choux
Ingrediens
KG
1.000
Vatten 50 °C
1.500
Total vikt: 2.500
Grupp Caramelmousse
Ingrediens
KG
0.320
Vatten
0.800
Vispgrädde
0.200
0.300
Total vikt: 1.620
  1. Smaksätt vatten med lite salt, fukta krossad mandel med vattnet
  2. Blanda P7-mixen och det heta vattnet med vinge i 3-4 minuter till en slät och smidig massa. Spritsa upp ringar med krusig tyll på plåt och strö över den salta mandeln.
  3. Sätt in 210 grader och sänkt till 190 grader. Baka de första 10 minuterna med stängt spjäll och baka sedan klart med öppet spjäll i ca 20 minuter.
  4. Vispa Brilliantpulver, vatten och 200g grädde i maskin i ca 3 minuter. Låt gärna krämen stå i kyl över natten innan användning.
  5. Väg av 150g av Brilliantkrämen. Värm lite Millionaires i micron och blanda i krämen, vänd i 300g lättvispad grädde och spritsa på petit choux-ringarna.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Vinter

Färdig produkt

Färdig produkt

Kondis, Petit Choux