Grupp Kaka
Ingrediens
KG
%
1.000
53.20
Olja
0.300
16.00
Ägg
0.350
18.60
Vatten
0.200
10.60
Kanel
0.015
0.80
Ingefära
0.005
0.30
Kardemumma, malen
0.008
0.40
Morötter (rivna)
0.380
-
Total vikt: 2.258
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
%
Smör
0.200
-
Florsocker
0.200
-
Mjukost
0.200
-
0.005
-
Total vikt: 0.605
  1. Blanda alla ingredienser förutom morötter med en vinge på låg hastighet.
  2. Skrapa ner kanterna och blanda 5 min på medelhastigheten.
  3. Tillsätt morötterna och blanda 1 min på lägsta hastighet.
  4. Baka på 180 grader i 45 min.
    Frosting
  5. Vispa smör med florsocker.
  6. Tillsätt mjukost och Aromatic vaniljarom. Blanda försiktigt 1 min på lägsta hastighet.
  7. Dekorera med frostingen.
Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka, Morotskaka, Tårta