NYHET

Grupp Toffeemousse
Ingrediens
KG
Vispgrädde
1.000
Socker
0.180
Gelatin
0.026
0.040
Total vikt: 1.246
Total vikt: 0.000
  • Blötlägg gelatinet i kallt vatten i ca 10 minuter.
  • Koka upp socker och grädde med Aromatic English Toffeearom.
  • Krama ur vattnet ur gelatinet och tillsätt till gräddblandningen.
  • Häll upp i önskad portionsförpackning. Om du vill ha en crunchybotten kan du använda Bakels Speculoos Crumbs.
  • Låt stelna i kyl.
  • Värm Bakels Diamond Glaze Neutral och tillsätt Bakels Mörk Tryffel och English Toffeearom.
  • Placera glazen ovanpå i ett nytt lager.
  • Dekorera enligt önskemål. Här har vi använt Bakels Delight och Speculoos Crumb.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Höst, Sweet Tapas

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert