Översikt
En modern brödförbättrare som bibehåller brödets mjukhet under en längre tid. Ger det färdigbakade brödet ett mjukt och tätt inkråm.
En modern brödförbättrare som bibehåller brödets mjukhet under en längre tid. Ger det färdigbakade brödet ett mjukt och tätt inkråm.
Svalt och torrt upp till 15°C, max 65% luftfuktighet.
300 dagar
Pulver
Gluten (vete)
Baguette, Ciabatta, Focaccia, Formbröd, Fralla, Fristående bröd, Grovt bröd, Hamburgerbröd & korvbröd, Ljust bröd, Matbröd, Rågbröd, Sammanskuvade bröd, Stenugnsbakat bröd
0,6 - 1,2 % dosering räknat på mjölmängden.
0,6 - 1,2 % dosering räknat på mjölmängden.
Aro 2000 är en e-nummerfri brödförbättrare för söta degar och ett kostnadseffektivt alternativ till traditionella brödförbättrare.
Visa produktEn brödförbättrare för kyl- och frysbakning. Ger brödet en förstklassig volym och hindrar degen från att torka ut.
Visa produktDriv är en brödemulgator i pastaform som gör degen smidig och stabil, samt bevarar brödets mjukhet.
Visa produktLecicool är en brödförbättrare för produkter som ska förvaras i kyl eller frys. Ger också volym och stabilitet.
Visa produktLecifri-E är en brödförbättrare för bakning utan emulagator vilket ger slutprodukten en renare innehållsförteckning.
Visa produktLecimax 2000 är en klassisk brödförbättrare i pulverform för volym och stabilitet i alla typer av gäsbröd.
Visa produktLecimax matbröd är en brödförbättrare för bakning helt utan e-nummer. Produkten är uppbyggd på olika typer av enzymer.
Visa produktLecisoft Fri är en e-nummerfri brödförbättrare i pulverform som ger mjukhet under längre tid till alla typer av bröd.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige