1: Väg upp alla ingredienserna i en gryta.
2: Kör degen ca 4 min långsamt och 4 min snabbt.
3: Låt degen vila ca 20 min.
4: Väg degen i lämpliga bitar och sätt på plåt.
5: Jäs bröden i ca 50 min.
6: Baka av i 200C i ca 7-8 min.
Vegetabiliskt allroundmargarin för bakning och rörda satser. 80% fetthalt.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecimax matbröd är en brödförbättrare för bakning helt utan e-nummer. Produkten är uppbyggd på olika typer av enzymer.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
En modern brödförbättrare som bibehåller brödets mjukhet under en längre tid.
Visa produktEn brödbas som ger ett saftigt bröd baserat på potatisflingor, som bidrar till brödets goda smak.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige