Grupp Digestivebotten
Ingrediens
KG
0.500
Puffat ris
0.050
Smör
0.275
Total vikt: 0.825
Grupp Cream Cheese Mousse
Ingrediens
KG
0.250
Vatten
0.200
Cream cheese
0.200
0.010
Vispgrädde
1.000
Total vikt: 1.660
Grupp Glaze
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.300
0.200
-
Total vikt: 1.500
  1. Digestivebotten
    Blanda det smälta smöret med digestivekross och ris. Lägg ca 40 g i tartelettformar och sätt på frys. 
  2. Cream Cheese mousse
    Blanda Fond Royal, vatten och arom, blanda sedan i färskosten. Vänd i den lättvispade grädden i omgångar. Fyll upp i silikonformar och sätt på frys. 
  3. Glaze
    Koka upp vatten och Saphire Glaze. Tillsätt Diamond Glaze och färgsätt. 
  4. Montering/Decoration
    Plocka digestivebottnarna ur formarna. Glazea moussekulorna. Placera tre glazerade moussekulor på bottnarna, dekorera valfritt. 
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis