Grupp Citronmousse
Ingrediens
KG
0.200
Vatten
0.250
0.040
Total vikt: 0.490
Grupp Kokostopp
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.400
0.030
Total vikt: 1.430
Grupp Monterin/Dekoration
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1. Citronmousse
    Blanda vatten, citronarom och Fond Royal. Vänd i den lättvispade grädden i omgångar.Fyll upp 30 g mousse i strutar som penslats med vit non-temp på insidan och sätt på frys.
  2. Kokostopp
    Blanda alla ingredienser med vinge till en homogen massa. Spritsa upp 40g toppar och baka i 190 grader i 12-15 minuter.
  3. Montering/Dekoration
    Spritsa 10 g Lemonfilling på kokostoppen och placera mousse-struten ovanpå. Doppa sedan i vit non-temp och dekorera valfritt.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis