Grupp Tårtbotten
Ingrediens
KG
Ägg
0.720
Vatten
0.340
Rapsolja
0.450
Socker
0.680
Kakaopulver
0.120
0.320
Vetemjöl
0.500
Total vikt: 3.130
Grupp Vita Specoluus Sandwich
Ingrediens
KG
Bakels Speculoos Crumb
0.500
Smör
0.200
-
-
Total vikt: 0.700
Grupp Mörka Tryffelpinnar
Ingrediens
KG
Vatten
0.100
1.000
Smör
0.200
-
Total vikt: 1.300
Grupp Marängdekor
Ingrediens
KG
0.100
Vatten
1.000
Socker
2.200
Total vikt: 3.300
  1. Tårtbotten: Blanda alla ingredienser med vinge långsamt i 1 minut och skrapa därefter ned kanterna. Fortsätt blanda på medelhastighet i 6 minuter. Fyll upp 500 g i 18cm ringar och baka i 150 grader i ca 55 minuter.
  2. Dela den avsvalnade bottnen i 3 delar. Stryk ut ca 120 g tryffel och lägg på ytterligare en botten.  Stryk ytterligare 120g tryffel och avsluta med den sista bottnen. Stryk tårtan slät och sätt på kyl.
  3. Vit Specoluus Sandwich: Blanda det smälta smöret med Specoluus till en homogen massa. Kavla ut ca 5 mm tjock mellan 2 silikonmattor. Stick ut rundlar och spritsa lite tryffel på den. Lägg en Specolussbotten ovanpå och kläm ihop. Doppa i Vit Chockex.
  4. Mörka Tryffelpinnar: Blanda No-Bake med vatten och blanda på låg hastighet 1 minut. Tillsätt det smälta smöret och blanda till en homogen massa. Kavla ut massan 5mm tjock mellan 2 silikonmattor och sätt på frys. Skär ut längder i önskad bredd och längd. Spritsa på Bakels Mörk Tryffel med slät tyll  och doppa sedan i Mörk Chockex.
  5. Marängdekor: Blanda vatten och Bakels Activita och låt svälla i 20 minuter. Blanda sedan ned sockret och värm i micron till sockret smält. Vispa på medelhastighet till full volym. Spitsa ut längder med platt tyll och strö på lite Bakels No-Bake.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta