1. Blanda smeten för tårtbottnarna med vinge i ca 5 min på medelhastighet.
2. Blanda strössel som en smuldeg.
3. Blanda Bakels Activita och vatten, låt svälla i 30 min.
4. Koka vatten och socker till 121 C och slå detta över äggviteblandningen under snabb vispning i 1 min och vispa sedan smeten kall på medelhastighet.
5. Lägg strössel i botten av en anslagsring och fördela jämnt, spritsa i kaksmeten ca 80 g i en 18 cm ring. Avsluta med att spritsa en spiral av Bakels Les Fruits Jordgubb runt i smeten.
6. Baka av i 180 C ca 15-18 min.
7. När bottnarna är svala, börja med att ta ut dessa ur ringarna och fodra ringarna med plastband. Lägg i en botten och sedan en sträng Bakels Les Fruits Jordgubb längs kanten, fyll resterande yta med jordgubbsmoussen. Lägg resterande mousse ovanpå hela ytan och därefter en botten på. Frys in.
8. Efter att tårtan är fryst och den ska användas ta ut den ur ringarna, stryk upp tårtan med marängen och spritsa ovanpå efter önskat utseende. Bränn av allt lätt och dekorera efter önskemål.