Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Kaka
Ingrediens
KG
%
Vetemjöl
0.500
29.30
0.016
0.90
Socker
0.450
26.40
Ingefära
0.003
0.20
Olja
0.300
17.61
Kanel
0.010
0.59
Ägg
0.350
20.54
Vatten
0.060
3.52
0.015
0.88
Morötter (rivna)
0.300
-
Valnötter (hackade)
0.100
-
Total vikt: 2.104
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
%
Smör
0.200
-
Florsocker
0.200
-
Mjukost
0.200
-
0.005
-
Total vikt: 0.605
  1. Blanda alla ingredienser utom morötter och nötter med en visp i 1 minut på lägsta hastighet.
  2. Skrapa ner kanten och öka hastigheten till växel 2. Mixa i 5 minuter.
  3. Mixa morot och nötter i 2 min på lägsta hastighet. Fyll en form.
  4. Grädda i 160 grader i ca 45-50 min i stick-ugn.
  5. Dekorera med frosting efter önskemål.
Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka, Morotskaka, Tårta