Första Maj - Torsdagen den 1 Maj är Bakels Sweden stängt.
Grupp Kaka
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.500
0.016
Socker
0.450
Ingefära
0.003
Olja
0.300
Kanel
0.010
Ägg
0.350
Vatten
0.060
0.015
Morötter (rivna)
0.300
Valnötter (hackade)
0.100
Total vikt: 2.104
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
Smör
0.200
Florsocker
0.200
Färskost
0.200
0.005
Total vikt: 0.605
  1. Blanda alla ingredienser utom morötter och nötter med en vinge i 1 minut på lägsta hastighet.
  2. Skrapa ner kanten och öka hastigheten till växel 2. Mixa i 5 minuter.
  3. Blanda morot och nötter i 2 minuter på lägsta hastighet. Fyll en form.
  4. Grädda i 160 grader i ca 45-50 min i stick-ugn.

Frosting

  1. Vispa smör med florsocker.
  2. Tillsätt färskost och Aromatic Vanilj Extra.
  3. Blanda försiktigt i 1 minut på lägsta hastighet.
  4. Dekorera med frostingen efter önskemål.
Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka, Morotskaka, Tårta