NYHET
NYHET
IngredienserBlanda alla ingredienser med visp i 1 minut på låg hastighet och 2 minuter på hög hastighet.
Bakas av på 160°C i ca 45-50 minuter.
Fyllning och dekor:
Vispa ihop pulver och vatten till vaniljkrämen i ca 4 minuter.
Vispa grädden.
Dela botten i 3 delar.
Stryk ut Les Fruits Raspberry på första delen. Stryk ut vaniljkräm på andra delen och vispad grädde ovanpå vaniljkrämen.
Lägg på sista delen och forma kakan.
Kavla ner sockerpastan till 3 mm och täck tårtan. Smält Ruby Tryffel och häll över sockerpastan.
Dekorera efter önskemål.
Bakpulver, Emulgatorer & kakförbättrare
Ett bakpulver av extra hög kvalitet som med fördel används till applikationer, där bakpulvrets verkan är särskilt viktig för resultatet.
Visa produktEmulgatorer & kakförbättrare, Cake emulsifiers
Jilk är en mångsidig Cake Emulsifier för det mindre bageriet. Lämplig för alla typer av mjuka kakor.
Visa produktFruktfyllningar, krämer och toppings, Les Fruits Fruktfyllningar
Les Fruits 70% Raspberry är en exklusiv, naturlig fruktfyllning som innehåller hela 70% hallon av högsta kvalitet. Fyllningen har en ...
Visa produktEn unik tryffel med syrlig, bärig och mycket fräsch smak. Både den rosa färgen och den speciella smaken kommer naturligt ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige