NYHET
NYHET
IngredienserBlanda alla ingredienserna på 1:a växel i 1 min, skrapa ner kanterna, 2:a växel i 5 min.
Fyll med Les Fruits Rabarber.
Baktemperatur: 180°C
Baktid: ca 20 min.
Toppa med Italiensk maräng:
Koka 550 g socker med 187 g vatten till 122-124°C.
Vispa 300 g vatten och 50 g Activita med 50 g socker fluffigt på högsta hastighet.
Tillsätt sockerlaget i stråle på medelhastighet och öka hastigheten igen.
Sänk till lägsta hastigheten när marängen är fluffig, blanda tills den blir kall.
Bränn av marängen lätt efter spritsning.
Mjölkpulver & Äggersättare, Äggersättning
En tidsbesparande pulverprodukt av äggvita för maräng av högsta kvalitet.
Visa produktFruktfyllningar, krämer och toppings, Les Fruits Fruktfyllningar
En exklusiv, naturlig fruktfyllning som innehåller hela 70% rabarber av högsta kvalitet. Fyllningen har en naturligt god smak, en naturlig ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige