Ingredienser

Grupp Kakbas
Ingrediens
KG
Bakels Multimix Kakbas
1.000
Vatten
0.230
Olja
0.300
Ägg
0.365
Morötter (rivna)
0.060
Kryddnejlika
0.006
Ingefära
0.004
Total vikt: 1.965
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
Vit tryffel (5225)
0.600
Smör
0.100
Total vikt: 0.700
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Bakels Les Fruits 70% Pear
-
Total vikt: 0.000

Metod

Kakbas
1. Blanda alla ingredienserna med vinge i 1 min på låg hastighet.
2. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 6 min på medelhastighet.
3. Fyll önskad form.
4. Baka av i 180°C i cirka 20 min.

Frosting/Fyllning
1. Vispa frostingen vit och fluffig.
2. Fyll muffinsen med Bakels Les Fruits 70% Pear eller någon av våra andra goda Les Fruits fruktfyllningar.
3. Spritsa sedan den vita tryffeln som ett spöke.
4. Måla på ögon och mun med svart färg.

Produkt som används

Ingredienser

Grupp Kakbas
Ingrediens
KG
Bakels Multimix Kakbas
1.000
Vatten
0.230
Olja
0.300
Ägg
0.365
Morötter (rivna)
0.060
Kryddnejlika
0.006
Ingefära
0.004
Total vikt: 1.965
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
Vit tryffel (5225)
0.600
Smör
0.100
Total vikt: 0.700
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Bakels Les Fruits 70% Pear
-
Total vikt: 0.000

Metod

Kakbas
1. Blanda alla ingredienserna med vinge i 1 min på låg hastighet.
2. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 6 min på medelhastighet.
3. Fyll önskad form.
4. Baka av i 180°C i cirka 20 min.

Frosting/Fyllning
1. Vispa frostingen vit och fluffig.
2. Fyll muffinsen med Bakels Les Fruits 70% Pear eller någon av våra andra goda Les Fruits fruktfyllningar.
3. Spritsa sedan den vita tryffeln som ett spöke.
4. Måla på ögon och mun med svart färg.